perjantai 23. elokuuta 2019

#Four reasons-professional

Kuvahaun tulos haulle uusi four reasons professional
kuva: fourreasons.fi


 Tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Tuotteita saa vain kampaamoista, taattua laatua ammattikäyttöön, kuluttajalle ja ammattilaiselle vastuullinen valinta, sekä ylellinen käyttökokemus asiakkaalle.

Shampoot ja hoitoaineet:

Brilliant color- Säilyttää värjätyt hiukset hehkuvana ja täyteläisenä. Suojaa hiusväriä, antaa kiiltoa, luo hiukselle vahvuutta ja ravitsee hiuksia.

Brilliant color-shampoo puhdistaa hellävaraisesti. Antaa kiiltoa sekä kosteuttaa värjättyjä hiuksia. Sisältää kasviproteiinia ja oliiviuutetta. Persikkainen puhdas tuoksu.

Brilliant color-hoitoaine suojaa hiusväriä, kosteuttaa, selvittää ja antaa kiiltoa. Sisältää kasviproteiinia ja oliiviuutetta. Vahvistaa hiuksia niitä latistamatta.

Silky moisture- kosteuttaa, antaa joustavuutta, sekä tuo kiiltoa ja elinvoimaa paksuille ja karheille hiuksille.

Silky moisture-shampoo antaa hiuksille lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Sisältää herneproteiinia, joka vahvistaa ja parantaa hiustenkuntoa. Betaiini auttaa säilyttämään hiusten ihanteellisen kosteustasapainon. Puuterinen kukkaistuoksu.

Silky moisture-hoitoaine kosteuttaa ja selvittää hiuskia latistamatta. Kuiville ja käsitellyille hiuksille. Hherneproteiini vahvistaa ja sheavoi ravitsee.

Damage control- sopii rasittuneille, katkeileville, hauraille ja elottomille hiuksille.

Damage control-shampoo korjaa vaurioita, rakennepaikkaa ja vahvistaa. Sisältää kasviproteiinia, papaijaa, rohtosammakonputkea ja iiris-uutetta. Shampoo stressaantuneille hiuksille.

Damage control-hoitoaine palauttaa hiuksiin kiillon ja elinvoiman. Kasviproteiini, papaija, rohtosammakonputki ja iiris-uute hoitavat hiuksia tehden niistä hyväkuntoiset ja kiiltävät.

No yellow-shampoo neutralisoi kellertäviä vivahteita. Sopii vaalennetuille ja raidoitetuille sekä harmaille ja luonnostaan vaaleille hiuksille.

Deep cleansing-shampoo syväpuhdistaa ja poistaa tehokkaasti hiuksiin kertyneet muotoilutuotejäämät ja epäpuhtaudet. Shampoo sopii rasvoittuvalle hiuspohjalle sekä käytettäväksi ennen hoito- ja rakennekäsittelyjä. Ei suositella värikäsitellyille hiuksille päivittäiseen käyttöön.
Kuvahaun tulos haulle uusi four reasons professional
kuva: fourreasons.fi





Muotoilu-ja viimeistelytuotteet:

Professional tuotteilla voit luoda kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Tuotteet toimivat niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa. Jokaiseen hiustyyppiin ja kampaukseen löytyy sopiva tuote. 

MULTI-BENEFIT DETANGLING SPRAY- Lämpöaktivoituva hoitosuihe. Selvittää hiukset ja toimii leikkausnesteenä. Suojaa hiuskia rasituksilta. Tekee hiuksista kiiltävät. Tukee hiuksen luonnollista kosteustasapainoa. 

SMOOTHING FOAM- Vaahtoava hoitovoide toimii föönauksen pohjatuotteena. Lämpösuoja. Hoitaa ja tukee myös pitkää hiusta.

FIBER MOUSSE- kuituvaahto antaa pitkäkestoista tukea ja jäntevyyttä. Voidaan käyttää ennen föönausta ja kiharrusta. Lämpösuoja. Hennoille hiuksille. 

VIOLET STYLING MOUSSE- Tuuheuttava muotovaahto joka neutralisoi keltaisia sävyjä ja antaa viileää vivahdetta vaaleille hiuksille. Antaa kestävän tuen.

ROOT BOOSTER- lämpöaktiivinen tyvikohottaja. Kohottaa hentoja hiuksia, antaa pitoa.

SALT MIST- Antaa rakennetta, sekä korostaa kiharaa. Sopii hyvin pohjatuotteeksi erilaisiin kampauksiin mm. lettikampauksiin sekä nutturoihin.

HEAT SHIELD- Lämpösuoja. Helpottaa hiusten käsittelyä sekä ravitsee. Käytä lämpösuojaa aina lämpötyökaluja käyttäessäsi!

FIBER WAX- Runsaskuituinen vaha. Antaa rakennetta ja pitoa, tehden hiuksista helposti muotoiltavat. Vihreän omenan tuoksu.

TEXTURE WAX- muotoiluvaha. Antaa voimakasta tukea, toimii hyvin lyhyissä hiuksissa. Uudelleen työstettävä. Pehmeä toffeen tuoksu.

GEL GLUE- Geeliliima äärimmäisiin kampauksiin. Tämä on oikea tuote, jos hiustyylin tulee kestää. Käytä mm. wet look-tyyliin.

BODY BOOST- volyymisuihke. Häivyttää tyvestä ylimääräistä rasvaisuutta. Tekee hiuksista kuohkeat ja selvästi paksumman näköiset. Suihkutetaan kuiviin hiuksiin. 

DRY SHINE SPRAY- Kuiva kiiltosuihke. Viimeistelee hiustyylit kauniin kiiltäviksi. Suihkuta kuiviin hiuksiin tai silota kämmenellä. 

HUMIDITY SHIELD- kosteussuoja. Suojaa hiuksiasi ilmankosteutta vastaan. ehkäisee pörröisyyttä.

WORKING SPRAY- Hiusiinne joka antaa joustavan pidon. Kuivuu nopeasti sekä harjautuu helposti hiuksista pois. Luonnollisen tuntuista kontrollia kampaukselle.

FINISHING SPRAY- Hiuskiinne voimakkaalla pidolla. Kestävyyttä kampauksiin. 

EXTREME HOLD SPRAY- Erittäin vahvaoitoinen hiuskiinne vaativiin kampauksiin. 

INVISIBLE DRY SHAMPOO- Kuivashampoo, joka imee hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta pois. Raikastaa hiuksia ja antaa hyvän pohjan erilaisille kampauksille.

COOL BLONDE DRY SHAMPOO- hopeanhohtoinen hiuspuuteri. Taittaa kevyesti hiuksen lämpimiä vivahteita. Häivyttää hieman myös tyvikasvua.


Kuvahaun tulos haulle wet look hair
https://www.elle.fi/muoti-kauneus/uutiset/sahakat-lyhyet-hiukset/
Wet look tyylin saat käyttämällä Gel glueta.
Kuvahaun tulos haulle long curly hair
https://www.123rf.com/photo_78785582_beautiful-people-curly-hair-red-lipsq-fashion-girl-with-healthy-long-wavy-hair-beauty-brunette-woman.html
Pitkän hiuksen kiharaan pohjatuotteena käyttäisin fiber moussea, lämpösuojaa sekä hiuskiinnettä
Kuvahaun tulos haulle lettikampaus
https://healthyhair.fi/healthyhair/tag/lettikampaus
Tämän tyylisessä kampauksessa voisin käyttää mm. cool blonde dry shampoota, salt mistiä sekä finishing spraytä.

Kuvahaun tulos haulle lyhyt kampaus
https://www.elle.fi/muoti-kauneus/uutiset/sahakat-lyhyet-hiukset/
Tässä lyhyessä kampauksessa käyttäisin texture waxia ja vahvaa hiuskiinnettä.


Lähteet: four reasons professional



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elumen

http://www.shopbeautysupplies.com/goldwell/goldwell-elumen.html 1. Mitä on Elumen ja miten suosittelisit sitä asiakkaalle?  -Yhtä kes...