sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Tutustumisjakso

1. Oma näkemyksesi tutustumisjaksosta? Miltä eri alat tuntuivat, mikä oli kiinnostavaa ja mikä ei tuntunut omalta alalta? Mikä oli hyvää ja mikä huonoa?

Tutustumisjakso oli tosi hyvä ja mielenkiintoinen! Oli mukavaa päästä tutustumaan eri aloihin ja päästä kokeilemaan hommia vähän joka alalta. Parturin ja kampaajan työt olivat kiinnostavimpia, mutta yllätyin myös siitä että kosmetologinkaan työ ei ollutkaan yhtään hullumpaa. Kosmetiikkaneuvojaksi en näe itseäni millään, vaikka todella sosiaalinen, sanavalmis ja asiakaspalveluhenkinen olenkin.

2. Olet valinnut oman suuntautumisalan. Mitä vaatimuksia alalle on? Mitä sinun täytyy opiskella? Mikä tuntuu mielenkiintoiselta ja mikä hankalalta? Miten haluaisit opiskella?

Vaatimuksia alalle: ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, kätevyys, vuorovaikutustaidot, luovuus, mielikuvitus, taiteellisuus, kokonaisuuden huomioiminen, tuntee ja tietää eri aineet ja valmisteet, markkinointi, aktiivisuus, asiakkaiden tarpeiden tulkinta.

Mielenkiintoisinta on erilaisten tekniikoiden oppiminen ja saada tieto ja taito kiteytettyä yhteen. Itse opin paremmin tekemällä, kuin kuuntelemalla!

3. Mitkä ovat vahvuutesi? 

Vahvuutenani on luovuus, taiteellisuus, minulla on silmää eri väreille ja sävyille, osaan hahmottaa hyvin kokonaisuuksia, ongelmanratkaisutaito, aito mielenkiinto alaa kohtaan, positiivisuus, asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot.



Ponkkariletti

Hollantilainen letti

Merenneitoletti

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elumen

http://www.shopbeautysupplies.com/goldwell/goldwell-elumen.html 1. Mitä on Elumen ja miten suosittelisit sitä asiakkaalle?  -Yhtä kes...