sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Intialainen päähieronta


Alkuun linkki youtube videoon, jossa voit tutustua hieman Intialaiseen päähierontaan:

https://www.youtube.com/watch?v=MxNnglFPkxk


Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia liikkeitä että nopeatempoisia liikkeitä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvanlehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä, eikä siinä käytetä öljyjä. Se sopii siksi tehtäväksi vaikka kesken työpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi!Hoito kestää n. 30 minuuttia, mutta sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää.

Intialainen päähieronta pohjautuu yli 1000 vuotta vanhaan intialaiseen perinteeseen ja elämäntieteeseen (ayurvedaan), jonka mukaan terveys koostuu fyysisestä, henkisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä niiden tasapainosta. Intialainen päähieronta on Lontoossa asuvan osteopaatin ja hierontaterapeutin Narenda Mehtan kehittämä hoitomuoto, joka löysi tiensä meille Suomeen vuonna 1999 Mehtan oppilaan, Dee Ahernin myötä.

Hieronta oli mielestäni mukavampaa tehdä asiakkaalle, kuin itse olla asiakkaana. Ensimmäisellä kerralla hieronnassa meni aikaa liikkeiden, otteiden ja tahdin opetteluun. Toisella kerralla sujui jo paremmin! Kovaa treenausta tämä kyllä vaatii, että hieronnan pystyy tekemään rauhallisesti ja ilman opetusvideota muistaa kaikki liikkeet!

Kuvahaun tulos haulle intialainen päähieronta
Kuva: suntuubi.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Elumen

http://www.shopbeautysupplies.com/goldwell/goldwell-elumen.html 1. Mitä on Elumen ja miten suosittelisit sitä asiakkaalle?  -Yhtä kes...